Què és el Carnet Jove?

El Carnet Jove és la targeta que t'obre les portes d’avantatges i descomptes a les Illes Balears, a la resta d’Espanya i a molts països d’Europa en transports, cursos, espectacles, museus, allotjaments... i molt més!

 

Edat: de 12 a 30 anys

Preu: Gratuït

Vigència: 4 anys

El Carnet Jove té dues modalitats

El Carnet Jove

 La targeta personal i intransferible que te permet gaudir de tots els descomptes i avantatges associats al Programa del Carnet Jove Europeu.

 Tramita'l en línia a la web i a l’app del Carnet Jove de les Illes Balears, a partir dels 12 anys. Més informació     

CJ EN LINIA

 

 

 

 
debit

 

El Carnet Jove financer

(Temporalment no disponible a partir de l'1 de gener de 2024)

 La targeta personal i intransferible que te permet gaudir de tots els descomptes i avantatges associats al Programa del Carnet Jove Europeu, en les mateixes condicions que el Carnet Jove, i que, a més, es pot fer servir com una targeta financera en distintes modalitats i com a mitjà de pagament. 

 Més informació

 


El Carnet Jove a Europa

 

El Carnet Jove de les Illes Balears forma part de l’Associació Europea del Carnet Jove, EYCA, integrada per més de 60 organitzacions en més de 30 països europeus i amb més de 60.000 descomptes i avantatges.

Consulta'ls aquí

 

Visa

 


Avantatges i descomptes

Visa

 

 

Gaudiu d’un miler de descomptes que us ofereix el Carnet Jove en diferents àmbits a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

CULTURA I OCI
FORMACIÓ
SALUT I BELLESA
ESPORTS
RESTAURACIÓ
ALLOTJAMENTS
SERVEIS
COMPRES
VIATGES

Consulta'ls aquí

A més, te pots descarregar l’aplicació mòbil del Carnet Jove de les Illes Balears per poder dur els descomptes i el Carnet Jove digital sempre damunt.

 

Pack Jove

I el Pack Jove! Tota la selecció de vals d’un sol ús per obtenir productes i serveis gratuïts o amb descomptes del 50 %, preus molt especials, vals 3x2 o 2x1. No te'ls perdis!

Consulta'ls aquí

Visa

Assegurança d’assistència en viatges internacionals

Assegurança 2024

El Carnet Jove de les Illes Balears inclou una assegurança d’assistència en viatges internacionals, arreu de tot el món.

Descobreix-la aquí!


Participa!

Certàmens, beques, sortejos... iniciatives amb premi, participatives, per prendre partit o per passar-ho bé. Tot el que t'ofereix el Carnet Jove per anar més enllà dels descomptes.

Informa't aquí

Visa