Del 23 de setembre al 12 de novembre, el Halloween de PortAventura World es quedarà amb tu per sempre

Sents aquest calfred? A PortAventura t'assegurem que no ho oblidaràs mai.

Fes aquest Halloween una experiència inoblidable. Descobreix la nova Scare Zone, La maledicció de l'Emperador, 5 passatges del terror únics i espectacles per a tota la família.

 

Les dates poden estar subjectes a canvis.

 Compra una entrada d'un dia d'adult a PortAventura Park i aconsegueix una entrada gratuïta d'adult, a PortAventura Park amb un codi únic de decompte com a titular del Carnet Jove de les Illes Balears.

- Ara t'ho posem molt fàcil! Compra la teva entrada a través del web www.portaventuraworld.com,gaudeix dels millors preus, entra directament al parc i molts més avantatges.

- Per obtenir el codi, envia un correu electrònic a info@carnetjoveillesbalears.org amb un mínim de dos dies hàbils abans de la data d’entrada al parc, indicant nom complet i DNI/NIE i podràs adquirir les entrades amb descompte al parc.

 -També pots presentar el Carnet Jove de les Illes Balears amb el teu DNI en vigència juntament amb aquest val a les taquilles de PortAventura Park per gaudir del descompte sobre el preu de venda al públic.

 - Aquest val no es podrà bescanviar pel seu valor en metàl·lic. No s'acceptaran duplicats ni fotocòpies. No és acumulable a altres ofertes o promocions.