5 % de descompte en el curs de monitor nacional de tennis Nivell I

Des d'aquest moment queden obertes les inscripcions per al curs de monitor nacional de tennis Nivell I, que se celebrarà al CTEIB, Centre de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears, Palma.

La selecció dels alumnes es realitzarà per rigorós ordre d'inscripció previ pagament de 200€ en concepte de: preinscripció curs monitor “nom complet alumne”. El preu total del curs és de 800€ incloent bloc comú, bloc específic i prova d'accés, que heu de superar per poder accedir-hi. Aquells alumnes que tinguen el Carnet Jove obtindran un 5% de descompte. Se us sol·licitarà un pagament de 280€ la mateixa setmana de l'inici del curs (17/06), i la resta del pagament (120€) com a màxim abans de la convocatòria ordinària (20/07). Adjunteu el formulari d'inscripció, que podeu enviar a aquest mateix correu electrònic juntament amb la còpia del vostre DNI i titulació acadèmica. Adjunto també la informació pel que fa a la convalidació d'assignatures del bloc comú, i la convocatòria del curs.

Els requisits d'accés són:

- Tindre complits 16 anys.

- Tindre el títol de Graduat en ESO o equivalent a efectes acadèmics.

- Superar la prova d'accés (nivell de joc)

- Estar en possessió de la llicència federativa abans del primer dia del curs.

Tota la informació corresponent a la formació, calendari definitiu, temari i convocatòries ordinàries i extraordinàries, es publicarà a l'apartat "formació" de la nostra web: https://ftib.es/es/formacion/tecnicos (us avisarem)

El termini dinscripció finalitza el 09/06 a les 23:59h