Descompte a Mallorca Live Festival 2023

Mallorca Live Festival se celebrarà a Mallorca entre els dies 18 i 20 de maig de 2023. L'Antic Aquapark de Calvià es tornarà a convertir en l'escenari de la sisena edició de la trobada musical més important de les Illes Balears que reuneix estrelles internacionals i nacionals del pop, rock, indie i música urbana en tres dies plens de sorpreses i moments inoblidables.

Aquesta nova edició portarà novetats com un pla de mobilitat, més oferta de transport i allotjaments per als que vagin des de la Península i l'estranger.

Descompte per a tots els titulars del Carnet Jove de les Illes Balears del 15% per l'abonament de 3 dies (18, 19 i 20 de maig).

Aquí tens l'enllaç per comprar la teva entrada:

https://www.seetickets.com/es/event/mallorca-live-festival-2023/antiguo-aquapark-de-calvia/2425488?OfferCode=descujoven2023

Sempre ha de ser aquest enllaç, que és el que inclou el codi de descompte ja aplicat amb l'oferta per als titulars del Carnet Jove. Només has de comprar l'entrada regularment i, quan arribis al recinte el dia de l'esdeveniment, també hauràs de presentar el Carnet Jove que t'acrediti per a aquest tipus d'entrada quan aneu a cercar la polsera.

Més informació del festival: https://mallorcalivemusic.com/