Sónar Barcelona 2023

Els dies 15, 16 i 17 de juny del 2023, Sónar celebra el seu 30è aniversari a Barcelona. Serà una gran festa, que comptarà amb els noms més grans de l’electrònica -Aphex Twin, BICEP live, Eric Prydz amb el seu show tridimensional HOLO, Bad Gyal, Peggy Gou, Honey Dijon, Black Coffee, The Blessed Madonna, Amelie Lens, Laurent Garnier, Richie Hawtin-; les propostes més avançades -Fever Ray, Little Simz, Marina Herlop-; artistes de culte -Oneohtrix Point Never, Max Cooper, Ryoji Ikeda-; i música de club -Logic1000, SHERELLE x Kode9, Eliza Rose, DJ Marky & MC GQ, Nick León, Manuka Honey, Dinamarca.

20€ de descompte en els tickets: Abonament, Entrada 2-Nits, Entrada d'1 dia a Sónar de Dia, Entrada d'1 nit a Sónar de Nit. *(tiquets exempts: entrades de nit VIP, l'Abonament VIP i l'Acreditació). El descompte s’aplica a les següents entrades de Sónar Barcelona 2023: Abonament, Entrada 2-Nits, Entrada d'1 dia a Sónar de Dia. Per gaudir d’aquest descompte només has d'introduir el codi que has de demanar AQUI (web EYCA)

IMPORTANT: Serà imprescindible identificar-te abans d'entrar al festival amb el teu Carnet Jove vigent i el DNI/passaport per accedir-hi amb qualsevol de les modalitats d'entrades amb descompte. Si s'ha adquirit l’entrada sense ser titular del Carnet Jove, li serà denegat l'accés i es perdran les entrades/abonaments.